ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Έκανε πρόβα θανάτου στη Νικολέτα» – Βίντεο ντοκουμέντο

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Έκανε πρόβα θανάτου στη Νικολέτα» – Βίντεο ντοκουμέντο

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σε ένα από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Πακιστανός κλείνει τη μύτη της Νικολέτας.

Αποτροπιασμό προκαλούν τα βίντεο που είχαν ανεβάσει στα social media η Νικολέτα και ο 21χρονος, που ομολόγησε τη δολοφονία της στο Περιστέρι.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνεται ο 21χρονος σήμερα καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να κλείνει το στόμα της Νικολέτας και να τη φιλά στο πρόσωπο.

Λίγες ημέρες αργότερα ανάρτησαν και δεύτερο βίντεο, με τον Πακιστανό να κλείνει ξανά με το χέρι του τη μύτη της Νικολέτας, θέλοντας να παίξει μαζί της.

«Αποδεικνύει ότι είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέτα. Είναι απίστευτο αυτό. Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έκανε πλάκα» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Το παιχνίδι στο Tik Tok

Το ζευγάρι, στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 φαίνεται να είναι δίπλα δίπλα και να παίζει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων.

Ερωτήσεις που αποκάλυπταν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, όπως ποιος είναι αυτός που ζητάει πιο εύκολα συγγνώμη, ποιος από τους δυο είναι ο πιο νευρικός και ποιος κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις.