ΕΛΛΑΔΑ

Κομοτηνή: Διασωληνώθηκε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη ο σύζυγός της

Κομοτηνή: Διασωληνώθηκε η γυναίκα που την περιέλουσε με βενζίνη ο σύζυγός της
Κομοτηνή: Σοβαρή είναι η κατάσταση της γυναίκας, με 60% εγκαύματα στο σώμα της.
Νοσοκομείο Κομοτηνής

«Έχει επιδεινωθεί» η κατάσταση υγείας της γυναίκας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Κομοτηνής.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση υγείας της γυναίκας, την οποία περιέλουσε ο σύζυγός της με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το Xronos.gr, ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» Κομοτηνής Γιώργος Πατλάκας επιβεβαίωσε πλήρως το περιστατικό και τη σοβαρότητα των εγκαυμάτων του θύματος.

«Το 60% εγκαυμάτων είναι πολύ μεγάλο ποσοστό», πληροφόρησε και έκανε γνωστό πως είναι 1ου, 2ου και 3ου βαθμού ανάλογα με το σημείο του σώματος κι εάν φορούσε σε αυτό ρούχα ή όχι.»

Πρόσθεσε, επίσης ότι η γυναίκα «νοσηλεύτηκε στη Χειρουργική Κλινική και σήμερα με ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε […]. Η μεταφορά της σε κέντρο εγκαυμάτων στη Θεσσαλονίκη είναι προβληματική, γιατί μπορεί να καταλήξει η γυναίκα, είναι βαριά (εν. τραυματισμένη). Ένας ασταθής αιμοδυναμικά ασθενής είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί γιατί είναι μεγάλη απόσταση. Προς το παρόν δεν γίνεται η μεταφορά. Θα δούμε στο υπόλοιπο της ημέρας. Έχει επιδεινωθεί. Είναι αρκετά βαριά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Γιώργου Πατλάκα στο ηχητικό που ακολουθεί:

Ράδιο Χρόνος 875 · Πατλάκας Γιώργος - διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής

Να σημειωθεί ότι για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας της 55χρονης γυναίκας έχει ήδη συλληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία ο φερόμενος δράστης 62χρονος σύζυγος.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (8/9) λίγο μετά τις 11, όταν ένας 62χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και ύστερα της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής με σοβαρά εγκαύματα και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, προέβη στην αποτρόπαια πράξη του επειδή η γυναίκα του, του αποκάλυψε πως έχει βρει άλλον άντρα.

Τότε ο άντρας πήγε στο βενζινάδικο, αγόρασε ένα μπιτόνι βενζίνη, γύρισε σπίτι και της έβαλε φωτιά. Ύστερα, απ’ ό,τι φαίνεται μετάνιωσε για την φρικτή πράξη του, έσβησε τη φωτιά και κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστης νωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κομοτηνής όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σχετικές ειδήσεις