ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Νεκρός 58χρονος που αγνοείτο από τον Ιούλιο – Ήταν στα αζήτητα νοσοκομείου

Αιγάλεω: Νεκρός 58χρονος που αγνοείτο από τον Ιούλιο – Ήταν στα αζήτητα νοσοκομείου

Τραγικό τέλος στην περιπέτεια του Γιώργου Σάμιου, 58 ετών, από το Αιγάλεω.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο από τις 16 Ιουλίου, πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του, και κατέληξε στις 5 Αυγούστου.

Ο 58χρονος Γιώργος Σάμιος από το Αιγάλεω βρισκόταν στα αζήτητα του νοσοκομείου από τις 16.07.2022, πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του. Περισσότερο από δύο μήνες μετά, η περιπέτεια έληξε τραγικά, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι επρόκειτο για μία ακόμη τραγική ιστορία πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης ενός συνανθρώπου μας, που βρισκόταν για καιρό στα αζήτητα νοσοκομείου, όπου και πέθανε στις 05 Αυγούστου.

Οι οικείοι του ενημερώθηκαν μόλις τη Δευτέρα (26.09.2022) για την τραγική του κατάληξη, παρόλο που κατά τη διάρκεια νοσηλείας του είχε μαζί του τα προσωπικά του έγγραφα.

Όπως επισημαίνει το «To Χαμόγελο του Παιδιού», προς το παρόν, δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση για το πού βρίσκεται η σορός του 58χρονου, κάνοντας οι ίδιοι μία υπεράνθρωπη προσπάθεια να ενημερωθούν, μέσα στο πένθος που βιώνουν.