ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του βουλεύματος για την Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του βουλεύματος για την Τζωρτζίνα
Ρούλα Πισπιρίγκου
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μια «εγκληματική προσωπικότητα», επικίνδυνη να προκαλέσει κακό ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους, όπως αποκαλύπτει το βούλευμα.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία προκύπτουν από το βούλευμα παραπομπής σε δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον οποίο προκάλεσε με κεταμίνη η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το βούλευμα, η απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 έγινε με κεταμίνη και όχι με ασφυκτικό τρόπο. Όταν πέθανε η 9χρονη, δίπλα της ήταν μόνο η μητέρα της.

Σχετικά με την ακριβή ώρα θανάτου, το δικαστικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του συνηγόρου που αναφέρονται στο υπόμνημα, διευκρίνισε ότι ο χρόνος θανάτου της Τζωρτζίνας είναι 14:28 και όχι 15:50 που αναγράφεται ως επίσημη ώρα θανάτου της. Πρόκειται για μία σημαντική διευκρίνηση καθώς στις 14:28 στο δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας βρισκόταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Επίσης, σύμφωνα με το βούλευμα που δημοσιοποίησε η Realnews, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι μια «εγκληματική προσωπικότητα», επικίνδυνη να προκαλέσει κακό ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους. Είχε ένα διαρκές εγκληματικό σχέδιο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται πλέον και για απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου φέρεται να της χορήγησε κεταμίνη σε υγρή μορφή μέσω του όρου, με σκοπό να προκαλέσει ταχεία κατάρρευση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και εν τέλει τον θάνατο.

Αναμένεται να καθοριστεί η ημερομηνία της δίκης της πολύκροτης υπόθεσης.