ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε»

Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε»
Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της 15χρονης, θύματος του τροχαίου δυστυχήματος στην Ημαθία

H γιαγιά της άτυχης 15χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ημαθία ξεσπά για την απώλεια της εγγονής της

Συγκλονισμένο παραμένει το οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονης στην Ημαθία που βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε και την εγκατέλειψε.

Η γιαγιά της έφηβης μιλώντας στο STAR ξεσπά και σπαράζει για την απώλεια της εγγονής της: «Το'φαγαν το κορίτσι μου. Την κομμάτιασε την Κατερινούλα μου, την είδα εγώ με τα μάτια μου» λέει με λυγμούς την ώρα που η νύφη της και η άλλη εγγονή της, επίσης θύματα του τροχαίου δίνουν μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθούν στη ζωή.

«Εγώ τα μεγάλωσα. Το ' φαγαν το κορίτσι μου. Αχ η Κατερινούλα μου, η κούκλα μου... Στον αέρα βγήκε η ψυχή της. Με το "μπαμ" που την έκανε, στον αέρα πέθανε... Το κομμάτιασε το παιδί... Το είδα εγώ με τα μάτια μου, σαν το σκυλί ήτανε...», ανέφερε συγκεκριμένα η ηλικιωμένη.

Παρά την καταστροφή που προκάλεσε, ο φερόμενος ως δράστης του δυστυχήματος δεν έχει συλληφθεί ακόμα αν και έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του ο 28χρονος οδηγός

Ο φερόμενος ως οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής στην Ημαθία, φέρεται να είναι 28 ετών και να είχε αγοράσει το αμάξι μόλις πριν 15 ημέρες.

Τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε μια μητέρα και τα δύο της παιδιά, σκοτώνοντας τη 15χρονη κόρη και στέλνοντας τη μητέρα και το άλλο παιδί στο νοσοκομείο όπου παραμένουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο 28χρονος ήταν κάτοικος της περιοχής, ενώ φέρεται να είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του πριν πάρει το αμάξι και αρχίσει να τρέχει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις τελευταίες ώρες προσπαθεί να αλλάξει τις φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook ώστε να μην αναγνωρίζεται.

Ο εντοπισμός του 28χρονου, δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις:

Τροχαίο στην Ημαθία: Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του ο 28χρονος οδηγός

Ημαθία: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο

Ημαθία-Τροχαίο: Σταθερή η κατάσταση της τραυματισμένης έφηβης