ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου:Κρίσιμες οι δεύτερες ανακρίσεις των κατηγορούμενων

Μάριος Παπαγεωργίου:Κρίσιμες οι δεύτερες ανακρίσεις των κατηγορούμενων
EUROKINISSI

Μάριος Παπαγεωργίου: Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας του στην εκπομπή Φως στο Τούνελ για την υπόθεση

Στο γραφείο του 2ου Τακτικού Ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8 Νοεμβρίου η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Ρουσόπουλο η κ Θεοδωράκη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, ενώ δέχθηκε από τον Ανακριτή συμπληρωματικές ερωτήσεις για τον ρόλο κυρίως των έξι από τους οχτώ κατηγορούμενους της υπόθεσης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας anikolouli.gr.

Ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και αναφέρθηκε στην τραγική αυτή υπόθεση, αναφερόμενος στην επιμονή της αστυνομίας ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο αλλά και την επιμονή της Αγγελικής Νικολούλη που οδήγησαν σε έρευνα που έφερε το αίμα του στο φως και προχώρησε την υπόθεση.

Μάλιστα όπως είπε ο δικηγόρος, «εάν τότε οι Αρχές είχαν κινηθεί έστω με ελάχιστη συνέπεια από αυτή που επέδειξαν, σίγουρα η δεύτερη ομάδα που μέχρι σήμερα παρέμενα ασύλληπτη θα είχε συλληφθεί από τότε, καθώς ήταν και η κύρια ομάδα».

Οι ερωτήσεις που δέχθηκε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου από τον Ανακριτή αφορούσαν ακριβώς στα τρία αυτά άτομα που ήταν και οι μοναδικοί εμπλεκόμενοι που γνώριζε το θύμα, στους αστυνομικούς γιους του «εγκεφάλου» και στον ιδιοκτήτη του συνεργείου δηλαδή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ενώπιον του Ανακριτή θα εμφανιστεί ο Καναδός ερευνητής της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να κινηθεί ταχύτατα η διαδικασία με τις κλήσεις για τους κατηγορούμενους, στους οποίους έχουν ασκηθεί διώξεις για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή.

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Παπαγεωργίου: Δεν ανήκουν σε αυτόν τα οστά στα Δερβενοχώρια

Μάριος Παπαγεωργίου: Δεύτερη ανάκριση για 8 κατηγορουμένους

Μάριος Παπαγεωργίου: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια