ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές για το βυτιοφόρο που ανετράπη

Λάρισα: Μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές για το βυτιοφόρο που ανετράπη
Onlarissa.gr

Λάρισα: Σε ισχύ ο συναγερμός για το βυτιοφόρο που ανετράπη στην Γυρτώνη – Παραμένει ο κίνδυνος έκρηξης – Μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή βυτιοφόρου που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από τη Λάρισα, έχει ως αποτέλεσμα για λόγους ασφαλείας να υπάρξουν κυκλοφοριακές αρρυθμίες.

Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι Αρχές, λόγω του εύφλεκτου υλικού που μετέφερε το βυτιοφόρο και αυτή την ώρα επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 5 οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ μεταβαίνουν, ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της ΠΕΠΥΔ Θεσσαλίας και ειδική ομάδας της 8ης ΕΜΑΚ

Έχουν δημιουργηθεί ειδικές εγκαταστάσεις με ρίψη αφρού από μακριά διότι εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος έκρηξης. Βυτιοφόρο για την μετάγγιση του υλικού βρίσκεται καθοδόν στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr από το βυτιοφόρο:

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτροπής βυτιοφόρου οχήματος στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, μέχρι νεωτέρας (έως ότου παύσουν οι λόγοι, λόγω ειδικού φορτίου του βυτιοφόρου).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει επίσης, τον παράδρομο του Μακρυχωρίου και απαγορεύει την έλευση οποιουδήποτε οχήματος στον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο, καθώς τα οχήματα επιστρέφουν αναγκαστικά πίσω προς Λάρισας ή Τύρναβο.

Επιπρόσθετα όλα τα φορτηγά και γενικά τα βαριά οχήματα υποχρεωτικά σταματάνε στα ΣΕΑ του Ευαγγελισμού.

Δείτε επίσης το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΓΑΝΗ: Θετικό το ισοζύγιο της απασχόλησης στο δεκάμηνο του 2022

17η Νοέμβριου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ– Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Λάρισα: Ανετράπη βυτιοφόρο με εύφλεκτο υλικό στον κόμβο της Γυρτώνης