ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Παίρνει πίσω τις ενισχύσεις το ΥΠΟΙΚ

Κιβωτός του Κόσμου: Παίρνει πίσω τις ενισχύσεις το ΥΠΟΙΚ
Τι λέει ο Χρήστος Σταϊκούρας για την Κιβωτό του Κόσμου
Eurokinissi

Ο Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» και ανακοίνωσε ότι το υπουργείο Οικονομικών αναστέλλει τις ενισχύσεις στη ΜΚΟ

Πίσω παίρνει το υπουργείο Οικονομικών τις ενισχύσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στο MEGA, αφού αναφέρθηκε στις σοκαριστικές καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών που αφορούν τη δομή φιλοξενίας «Κιβωτός του Κόσμου», αποκάλυψε πως με απόφαση του ιδίου απέσυρε την όποια οικονομική ενίσχυση είχε παρέξει το υπουργείο Οικονομικών στη δομή. «Μέχρι να τελεσιδικήσει γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά, αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι» διευκρίνισε ο υπουργός.

Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για εφάπαξ ενίσχυση ύψους 50.000 ευρώ στο πλαίσιο της στήριξης φορέων από τον ειδικό λογαριασμό Covid, όπου συγκεντρώθηκαν δωρεές. Η ενίσχυση έχει χορηγηθεί και κινούνται, πλέον, διαδικασίες ανάκλησης της απόφασης χορήγησης.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Χιονοστιβάδα» καταγγελιών - Οργή πατέρα Αντώνιου

Πατέρας Αντώνιος: Η συνέντευξη στην ΕΡΤ - Το βίντεο της οργισμένης απάντησής του