ΕΛΛΑΔΑ

Δομή φιλοξενίας παιδιών στην Αττική στο στόχαστρο καταγγελιών

Δομή φιλοξενίας παιδιών στην Αττική στο στόχαστρο καταγγελιών
Οι καταθέσεις για τη δομή φιλοξενίας παιδιών μιλούν για κακομεταχείριση, κακοποίηση και εγκατάλειψή τους
Pixabay

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι καταθέσεις για τη δομή φιλοξενίας παιδιών μιλούν για κακομεταχείριση, κακοποίηση και εγκατάλειψή τους

Καταγγελίες που έγιναν για κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων παιδιών με ειδικές ανάγκες, βάσει των οποίων εργαζόμενοι τα κακοποιούσαν, αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA.

Καταθέσεις γονιών και πιθανότατα ενός υπαλλήλου για κακοποίηση παιδιών με ειδικές ανάγκες έγιναν στην Γενική Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αθηνών που αφορούν κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων με ειδικές ανάγκες.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βήμα και Τα Νέα, οι καταθέσεις έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού και μιλούν για κακομεταχείριση, κακοποίηση και εγκατάλειψη των εν λόγω παιδιών.

«Το συγκεκριμένο κέντρο δέχεται καθημερινά περίπου 70 παιδιά» ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, και αυτή τη στιγμή η ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα. Σημειώνεται επίσης πως πέρα από τις καταθέσεις, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και άλλα στοιχεία, όπως φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος», λέει ο αδερφός του

Κιβωτός του Κόσμου: «Μας σταματούσαν από το σχολείο για να δουλέψουμε»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος διάλεγε παιδιά για κρουαζιέρες»