ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του κόσμου - Μητέρα 19χρονου: Δεν έχει πει όλα όσα του έκαναν

Κιβωτός του κόσμου - Μητέρα 19χρονου: Δεν έχει πει όλα όσα του έκαναν

Η μητέρα του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση τοποθετήθηκε για τα όσα αποκάλυψε ο γιος της

Για όσα ανατριχιαστικά κατήγγειλε ο γιος της μίλησε η μητέρα του 19χρονου που με την κατάθεσή του άνοιξε η «βεντάλια» των αποκαλύψεων για την «Κιβωτό του Κόσμου».

« Εγώ το έμαθα τελευταία. Όταν το κατάλαβα τα Χριστούγεννα του 2021, προσπαθούσα να τον βρω στην Καλαμάτα. Υποτίθεται πως ήταν στο σχολείο, τον είχε διακόψει, τον είχε στείλει νυχτερινό. Πήγε στην Καλαμάτα στο σχολείο, ήταν Χριστούγεννα κι εγώ τον ήθελα στο σπίτι. Προσπαθούσα να τον βρω, όταν έπαιρνα τηλέφωνο στη δομή της Καλαμάτας, με απέφευγαν», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στον Alpha.

«Είχα ένστικτο γενικά, κάτι δεν μου άρεσε», τόνισε η ίδια. Και συνέχισε: «Ο (….) ήταν κοντά μου τότε, του έλεγα γιατί ο (…) δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Μου έλεγε ''μαμά μην ανησυχείς, μίλησε μαζί μου, είναι Αθήνα''. Άρχισα να παίρνω την Κιβωτό στην Αθήνα τηλέφωνο. Με τα πολλά, εμφανίζεται στο τηλέφωνο ο γιος μου και μου είπε ότι θα έρθει από το σπίτι. Ήρθε, μου είπε ότι βρισκόταν 2 μήνες στην Αθήνα», αναφέρει.

«Εγώ σε έψαχνα και δεν με πήρες ένα τηλέφωνο; Γιατί;», ανέφερε ότι ρώτησε τον γιο της, για να πάρει την απάντηση: «Δεν μπορούσα μαμά, έκανε μία εγχείρηση ο (…) στη μέση του και με πήρε από την Καλαμάτα για να τον φροντίζω». «Ακόμα μου είπε ότι ήταν συνέχεια στο δωμάτιό του, ότι έπρεπε να του δίνει φαγητό, μόνο 2 ώρες έβγαινε για να βγάλει τον σκύλο βόλτα» επεσήμανε η μητέρα του 19χρονου .

Συνέχισε λέγοντας: «Μου είπε διστακτικά ότι έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι του. Και το άλλο στη θάλασσα που έκαναν πατητές… Αυτά δεν μου τα είπε αμέσως, τα είχε πει στον αδελφό του γιατί εμένα με ντρεπόταν. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πει σε κανέναν τι ακριβώς του έκανε ο (…). Ευτυχώς πέρασε ο καιρός και μου είπε ότι θα απομακρυνθεί και δεν πρόκειται να ξαναφήσει να επαναληφθεί».

«Πιστεύω ότι πραγματικά δεν έχει πει ακόμα ακριβώς ό,τι του έχει κάνει. Φοβάται γιατί θα βγει έξω και με τι μούτρα θα κυκλοφορήσει. Τελευταίο που μου είπε είναι ότι ''μαμά, αν βγει το όνομά μου στη τηλεόραση θα φύγω από την Ελλάδα''» κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις