ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο

Ηράκλειο: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο
UNSPLASH

Ηράκλειο: Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω επιβάτιδας που έπαθε επιληπτική κρίση - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ένας ακόμα συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από την Ουργκάντα της Αιγύπτου προς το Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση καθώς επιβάτιδα παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μια 59χρονη από την Αυστρία έπαθε επιληπτική κρίση εν ώρα πτήσης. Ο πιλότος ενημέρωσε άμεσα για το περιστατικό και ζήτησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ώστε να μπορέσουν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 15:46, η 59χρονη με τον σύζυγό της αποβιβάστηκαν και η πτήση συνέχισε έπειτα για Σάλτσμπουργκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έχει συνοδά νοσήματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Α' Παθολογική Κλινική.