ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική ο 18χρονος που υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική ο 18χρονος που υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο

Θεσσαλονίκη: Ο 18χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε στο γήπεδο ενώ έπαιζε με φίλους του - Κρίσιμη η κατάστασή του

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νοσηλεύεται ο 18χρονος, ο οποίος νωρίτερα υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε γήπεδο 5Χ5 επί της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GRtimes.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος, με καταγωγή από τη Βέροια, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε στο γήπεδο που βρίσκεται ανάμεσα από τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή ο νεαρός ενώ έπαιζε, σταμάτησε, διότι αισθάνθηκε μία ζάλη. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».

Σύμφωνα με το grtimes.gr, άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ ''Ηρακλής'' (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα ξανακατέρρευσε.

Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο. Ύστερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Παπαγεωργίου».