ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Μύκονο: «Ήταν φίλος με τον δράστη» - Τι αποκαλύπτει η σύντροφος του θύματος

Δολοφονία στη Μύκονο: «Ήταν φίλος με τον δράστη» - Τι αποκαλύπτει η σύντροφος του θύματος
Ο 34χρονος που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/02) στη Μύκονο.

«Ραγίζει» καρδιές η σύντροφος του 34χρονου με καταγωγή από την Αλβανία που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 33χρονου έξω από μπαρ στη Μύκονο - Όσα δήλωσε για τη σχέση των δύο αντρών και για το δράμα που βιώνει έπειτα από τη δολοφονία

«Με άφησε με ένα δαχτυλίδι, με ένα σαγαπώ...», με αυτά τα σπαρακτικά λόγια η σύντροφος του 34χρονου θύματος του άγριου εγκλήματος στη Μύκονο περιγράφει μιλώντας στον Alpha μερικές από τις σκέψεις της για τον αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία φέρεται να ενεπλάκη σε έντονο καυγά έξω από μπαρ, με έναν 33χρονο άντρα τον οποίο γνώριζε, όπως λέει η κοπέλα και μάλιστα είχαν καλή σχέση.

«Είχαν πολύ καλές σχέσεις. Γνωρίζω ότι επικοινωνούσαν, ότι ήταν φίλοι. Θυμάμαι ότι τοο καλοκαίρι είχαν βγει για ποτό. Ήξερα ότι είναι γνωστοί και δεν υπάρχει έχθρα μεταξύ τους», ανέφερε συγκεκριμένα η σύντροφος του θύματος.

Ύστερα από τον καυγά ο 33χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του και πήγε έξω από το μπαρ πυροβολώντας τον 34χρονο στο κεφάλι.

Αφομή του καυγά αναφέρεται πως ήταν μια 23χρονη κοπέλα, με την οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι. «Υπήρξε καυγάς αλλά για μια ασήμαντη αφορμή», προσθέτει η σύντροφος του θύματος.

Όσο για τον τρόπο που πληροφορήθηκε το μοιραίο συμβάν είπε: «Με πήραν τηλέφωνο ενώ κοιμόμουν και μου λένε ξύπνα σκότωσαν τον Γιάννη. Νόμιζαν μου κάνουν φάρσα. Μετά ενημερώθηκα από κάποιους κοντινούς του, ότι πραγμάτι συνέβη».

Όπως είπε επίσης το θύμα ήθελε να κάνει μια νέα ζωή στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τη Μύκονο: «Ο Γιάννης είχε πάει μόνος του στη Μύκονο. Επειδή ήθελε μια νέα ζωή δεν ήθελε να είναι άλλο στη Μύκονο, ήταν να έρθει Θεσσαλονίκη».

Μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση η νεαρή κοπέλα συγκινεί: «Με αγαπούσε τόσο πολύ που συνέχεια με μάλωνε. Ήταν σαν ένα μικρό παιδί , έτσι το έλεγα το παιδί μου... Όταν ήμουν στη Μύκονο μου είχε πει αν φύγω ποτέ από τη ζωή σου, θα έχει μια βαθιά ουλή μέσα σου. Kαι όντως μου την άφησε».

Τι δηλώνει η γυναίκα που θεωρείται η «πέτρα του σκανδάλου»

Στον Alpha είχε μιλήσει και η γυναίκα που θεωρείται η «πέτρα του σκανδάλου» και για τα μάτια της οποίας φέρεται να έγινε το άγριο έγκλημα. Η ίδια μιλώντας σοκαρισμένη και φοβισμένη στον Alpha απέδωσε τον καβγά σε παρεξήγηση.

Η νεαρή γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. ήταν μία παρεξήγηση. Ήταν απλώς μία παρεξήγηση».

Δείτε το βίντεο του Alpha που ακολουθεί: