ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Τρία τροχαία δρόμους της Αττικής - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση: Τρία τροχαία δρόμους της Αττικής - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση: Τρία τροχαία σημειώθηκαν στο Λεκανοπέδιο τις προηγούμενες ώρες – Στο «κόκκινο» αρκετές κεντρικές αρτηρίες στο Λεκανοπέδιο

Με υπομονή για άλλη μία ημέρα θα πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους της Αττικής καθώς παρατηρούνται καθυστερήσεις σε αρκετούς από τους μεγάλους κεντρικούς οδούς.

Συγκεκριμένα, καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο του Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το ύψος του Αγ. Ιωάννη στου Ρέντη. Παρόμοιο το σκηνικό και στην άνοδο της Εθνικής από το ύψος της Λένορμαν έως και τη Νέα Ιωνία.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στην κυκλοφορία, των οχημάτων στην Κηφισίας, στη λεωφόρος Μεσογείων, στην Ποσειδώνος, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αττικής και του Πειραιά.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ

Ανατροπή οχήματος στην Βάρης-Κορωπίου - Άλλα δύο τροχαία στην Αττική

Τρία τροχαία σημειώθηκαν τις προηγούμενες ώρες στους δρόμους της Αττικής, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ανατροπή οχήματος στην Βάρης- Κορωπίου. Τροχαίο σημειώθηκε επίσης και στην Πέτρου Ράλλη από την Πειραιώς προς τη Νίκαια, όπου συγκρούστηκαν δύο μοτοσικλέτες. Ατύχημα σημειώθηκε και στην άνοδο του Κηφισού στο ύψος των τριών Γεφυρών, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με υλικές ζημιές.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Επεισοδιακή καταδίκη δύο κλεφτών - Κατάρες και βρισιές στους δικαστές

Ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς σε στρατιωτικούς σχηματισμούς σε Μακεδονία και Θράκη

Τζόκερ: Μόλις 3 ευρώ κόστισε το δελτίο που κέρδισε τα 2.600.000