ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα πήγε το παιδί της στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με κρίση σκωληκοειδίτιδας

Ασθενοφόρο
Eurokiniissi

Η κρίση σκωληκοειδίτιδας συνέβη το Μεγάλο Σάββατο στο παιδί και χρειάστηκε να μεταφερθεί από την Κέρκυρα στην Αθήνα

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί προς μεσημέρι το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με κρίση σκωληκοειδίτιδας.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε η γιαγιά του παιδιού στο MEGA, ο 10χρονος παραπονιόταν δύο μέρες για πόνο στην κοιλιά του κι έτσι αποφάσισαν οι δικοί του να τον πάνε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί. Ο γιατρός στο νοσοκομείο ενημέρωσε την οικογένεια ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας.

Η γιαγιά του παιδιού στην συνέχεια ανέφερε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου ήταν άψογοι απέναντι το παιδί και κατόπιν εξέτασης που του έκαναν ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι χρειάζεται το παιδί να εξεταστεί από παιδοχειρούργο, αλλά ο γιατρός του νοσοκομείου της Κέρκυρας προθυμοποιήθηκε να χειρουργήσει το παιδί χωρίς να είναι ο ίδιος παιδοχειρουργός.

«Εκείνη την ώρα η κόρη μου ανησύχησε. Πήραμε τελικά την απόφαση να φύγει να παιδί μέσα στην νύχτα για Αθήνα», περιέγραψε η γιαγιά του παιδιού.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η γιαγιά του παιδιού, η κα. Ελένη ανέφερε ότι οι ελλείψεις στο νοσοκομείο της Κέρκυρας είναι μεγάλες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου.