ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος περιπτέρου ακινητοποιεί ληστή με όπλο - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος περιπτέρου ακινητοποιεί ληστή με όπλο - Βίντεο ντοκουμέντο

Ένας άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας κουκούλα και γάντια πραγματοποιεί ληστεία σε περίπτερο και ζητά, με την απειλή όπλου, τα χρήματα του ταμείου.

Στα χέρια πιάστηκαν ο υπάλληλος ενός περιπτέρου στη Θεσσαλονίκη και ο ληστής ο οποίος εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει τις εισπράξεις.

Αναλυτικότερα, σήμερα, 2 Μαΐου 2023, και ώρα 04:30 πμ., άντρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας κουκούλα και γάντια πραγματοποιεί ληστεία σε περίπτερο και ζητά, με την απειλή όπλου, τα χρήματα του ταμείου. Ο υπάλληλος, ωστόσο, δεν τα δίνει και έτσι ο δράστης μπαίνει στο περίπτερο και ανοίγει το συρτάρι με τα χρήματα και τα παίρνει.

Την ώρα της διαφυγής του ο υπάλληλος τον κυνηγά προσπαθώντας να του πάρει το όπλο από τα χέρια, ενώ στη συνέχεια, και με τη βοήθεια ενός φίλου του, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να καλέσουν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος έχει πραγματοποιήσει και άλλες, τουλάχιστον 5 ληστείες στην γύρω περιοχή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον ανακριτή από όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σχετικές ειδήσεις