Θεσσαλονίκη: Παράτησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και έκανε τα ψώνια της σε πολυκατάστημα

Ένας πολίτης διαπίστωσε πως εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου, με μισάνοιχτο παράθυρο και κλειδωμένες πόρτες, βρισκόταν ένα βρέφος 4 μηνών ολομόναχο και κάλεσε την Αστυνομία.
Θεσσαλονίκη: Παράτησε το μωρό της στο αυτοκίνητο και έκανε τα ψώνια της σε πολυκατάστημα
Getty
1'

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκαναν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Η μία άφησε το μωρό της μόνο στο αυτοκίνητο της φίλης της και πήγαν να κάνουν τα ψώνια τους σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας πολίτης διαπίστωσε πως εντός του σταθμευμένου αυτοκινήτου, με μισάνοιχτο παράθυρο και κλειδωμένες πόρτες, βρισκόταν ένα βρέφος 4 μηνών ολομόναχο, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα και κάλεσε την Άμεση Δράση.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και εντόπισαν την 22χρονη μητέρα του βρέφους εντός πολυκαταστήματος να ψωνίζει με την 27χρονη φίλη της. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες απουσίαζαν για αρκετή ώρα από το αυτοκίνητο, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή