ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: «Πήγα να φτιάξω γάλα, όταν βγήκα έξω είχε εξαφανιστεί», λέει η μητέρα της 2χρονης

Πύργος: «Πήγα να φτιάξω γάλα, όταν βγήκα έξω είχε εξαφανιστεί», λέει η μητέρα της 2χρονης
patrisnews.com

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της ένας κοριτσάκι μόλις δύο ετών στον Πύργο καθώς εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε αραδευτικό κανάλι

Σοκαρισμένη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις η μητέρα της 2χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

«Είχαμε βάλει ένα σκυλί εκεί για να μην πλησιάζει αλλά το παιδί δεν πήγαινε στο κανάλι , φοβόταν το νερό δεν ήξερε μπάνιο. Είμαι χάλια, έχασα ένα παιδί δυο χρόνων, έχασα την Παναγιώτα μου», ανέφερε η μητέρα της δίχρονης Παναγιώτας.

Η μητέρα του κοριτσιού, τόνισε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς είχε πάει να φτιάξει γάλα στο παιδί και όταν βγήκε η 2χρονη είχε εξαφανιστεί.

«Είχε ζητήσει το μικρό γάλα, πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι επειδή το κανάλι βρίσκεται κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του patrisnews.com:

Το χρονικό της τραγωδίας

Στην περιοχή Κατσικάρι του Πύργου σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας (29/05) καθώς εξαφανίστηκε ένα κοριτσάκι, ηλικίας δύο ετών.

Το νεκρό νήπιο εντόπισαν πυροσβέστες, που μετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του νηπίου, που διαμένει σε καταυλισμό στην περιοχή του Πύργου, το δίχρονο κορίτσι χάθηκε ξαφνικά χθες το μεσημέρι και αμέσως μετά ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Σχετικές ειδήσεις