ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Σούπερ γιαγιά την... έφερε σε απατεώνα που προσπάθησε να της κλέψει χρήματα

Τρίκαλα: Σούπερ γιαγιά την... έφερε σε απατεώνα που προσπάθησε να της κλέψει χρήματα

Η 82χρονη ηλικιωμένη από τα Τρίκαλα δεν έπεσε στην παγίδα που της έστησε ένας επιτήδειος για της αποσπάσει μεγάλο χρηματικό ποσό

Με την γνωστή μέθοδο και το δήθεν τροχαίο ατύχημα κάποιου συγγενικού προσώπου προσπάθησε απατεώνας να εξαπατήσει μια 82χρονη σε ορεινό χωριό του δήμου Πύλης.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, όταν η γιαγιά απαντώντας στο τηλέφωνο άκουσε από την άλλη γραμμή έναν άντρα να την ενημερώνει πως η κόρη της έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και χρειάζονται 3.000 ευρώ προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηλικιωμένη που τυχαίνει να έχει μια κόρη που ζει μόνιμα σε κωμόπολη της Λάρισας και την λένε Ελένη, από τα πρώτα λεπτά της επικοινωνίας αντιλήφθηκε πως πρόκειται για απάτη.

«Σε ποια κόρη μου αναφέρεσαι, στην Μαρία;» του είπε η γιαγιά και φυσικά επρόκειτο για ανύπαρκτο πρόσωπο, ωστόσο ο απατεώνας συμφώνησε, γεγονός που επιβεβαίωσε τις υποψίες της 82χρονης πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης.

Αφού τον …έστειλε στο καλό, η γιαγιά του έκλεισε αμέσως το τηλέφωνο!

Για το μόνο που μετανιώνει η 82χρονη, όπως μας λέει η κόρη της, είναι πως δεν του …έταξε τα χρήματα και να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία.