ΕΛΛΑΔΑ

Σκόπελος: Μεθυσμένος έριξε κουτουλιά σε περιπολικό - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών

Σκόπελος: Μεθυσμένος έριξε κουτουλιά σε περιπολικό - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών
Eurokinissi

Το 2020 ένας 44χρονος άνδρας στη Σκόπελο συνελήφθη υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε σε αστυνομικούς. 

Εκδικάστηκε η υπόθεση του άνδρα που έριξε κουτουλιά σε περιπολικό στη Σκόπελο.

Το 2020 ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας οδηγούσε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, τον έπιασε… αμόκ και έριξε κουτουλιά στο περιπολικό σπάζοντας το παρμπρίζ.

Δεδομένης και της υψηλής ποσότητας αλκοόλ στο αίμα του, ο ίδιος δεν πτοήθηκε από τον όποιο τραυματισμό προκάλεσε στον εαυτό του από την «επίθεση» στο περιπολικό, και στράφηκε στη συνέχεια στους αστυνομικούς.

Όμως ο 44χρονος δεν σταμάτησε εκεί. Όταν τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα, προκάλεσε ζημιές ξηλώνοντας τους σωλήνες του WC. Την επόμενη ημέρα εφόσον μπόρεσε να συνέλθει από το μεθύσι και τον ενημέρωσαν για όσα έπραξε, έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη, ενώ πλήρωσε για τις ζημιές που προκάλεσε.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες (16/6) ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, αντίσταση κατά της αρχής, εξύβριση και απειλή.

Ο 44χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 29 μηνών και 400 ευρώ με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.