ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023 - Ζαχαριάδης: «Δεν έχει ευθύνη μόνο ο αρχηγός. Είναι και οι αυτοναφορικές συμπεριφορές»

Εκλογές 2023 - Ζαχαριάδης: «Δεν έχει ευθύνη μόνο ο αρχηγός. Είναι και οι αυτοναφορικές συμπεριφορές»

«Είναι προφανές ότι έγιναν μεγάλα λάθη. Τα ονόματα θα τα πω στο κόμμα και τα όργανά του», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών 2023

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών εθνικών εκλογών 2023, και όλα τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Ζαχαριάδης φιλοξενούμενος στο MEGA μίλησε σχετικά με το ζήτημα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ λέγω αρχικά για τον κ. Τσίπρα ότι «το εύκολο θα ήταν μετά από τέτοια ήττα εχθές να πει ''Τα πρατάω, φεύγω, δεν μπορώ, δεν αντέχω, κουράστηκα''. Δείχνει ότι είναι ένας μεγάλος πολιτικός. Μένει σε αυτή τη διαδικασία, και μένει για να κάνει αλλαγές, να ανασυγκροτήσει το χώρο, να τον μεγαλώσει ξανά».

Έπειτα υπογράμμισε ότι «ο αρχηγός έχει πάντα ευθύνη αλλά δεν είναι μόνο ο αρχηγός σε ένα κόμμα, τουλάχιστον στο δικό μας κόμμα. Έχουμε και συλλογικά όργανα, πολιτικές γραμματείες, εκτελεστικά συμβούλια, κεντρικές επιτροπές, είναι και οι διάφορες αυτοαναφορικές συμπεριφορές. Για παράδειγμα έχει ο Ζαχαριάδης μία ιδέα στο κεφάλι του την λέει 5 μέρες πριν από τις εκλογές και παθαίνουμε μία μεγάλη ζημιά και αθροίζεται στα άλλα προβλήματα».

«Είναι προφανές ότι έγιναν μεγάλα λάθη. Τα ονόματα θα τα πω στο κόμμα και τα όργανά του», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Σχετικές ειδήσεις