ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντώνιου

Ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντώνιου

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του»

Υπέρ του πατέρα Αντώνιου κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης, μαζί με άλλους 14 μάρτυρες.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του, επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού. Εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, τη στιγμή που υπάρχουν «σοβαρές ενδείξεις ενοχής» για τον κατηγορούμενο ιερέα, εκείνος βρήκε ένα νέο μάρτυρα υπεράσπισης στο πρόσωπο του γνωστού μουσικού, Πάνου Μουζουράκη.

Πώς γνωρίστηκαν Πάνος Μουζουράκης και πατέρας Αντώνιος

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν το 2011, όταν ο τραγουδιστής άρχισε να βοηθά την «Κιβωτό» ως καλλιτέχνης με συναυλίες αλλά και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά όποτε τη ζητούσαν. Στην πορεία, σύμφωνα με τον μάρτυρα, απέκτησε πιο έντονη σχέση με τον πατέρα Αντώνιο.

«Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό, πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει», κατέθεσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Σχετικές ειδήσεις