ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Λουτρακίου: «Υπάρχουν αναζωπυρώσεις όλη την ώρα, έχουν καεί 30 σπίτια και 5 αποθήκες»

Δήμαρχος Λουτρακίου: «Υπάρχουν αναζωπυρώσεις όλη την ώρα, έχουν καεί 30 σπίτια και 5 αποθήκες»
EUROKINISSI.

«Υπάρχουν αναζωπυρώσεις όλη την ώρα, επιχειρούν τέσσερα – πέντε εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις στο σημείο», τόνισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, για τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Βλέπουμε αναζωπυρώσεις όλη την ώρα, τέσσερα – πέντε εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο», σημείωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης, για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη, μιλώντας στο ACTION24.

«Προσπαθούμε να συνδράμουν όσον το δυνατόν ταχύτερα και συχνότερα οι δυνάμεις, προκειμένου να μαζεύονται οι αναζωπυρώσεις. Μακάρι να είχαμε περισσότερα εναέρια μέσα, αλλά καταλαβαίνουμε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα και κάνουμε, όλοι μαζί, έναν αγώνα για να μπορέσουμε να περιορίσουμε τη φωτιά και να μην περάσει κάτω από την Εθνική Οδό όπου βρίσκονται τα μεγάλα εργοστάσια», τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε ότι «την πρώτη μέρα, κάηκαν περίπου τριάντα σπίτια και πέντε αποθήκες. Αύριο (19/07), ενημερώθηκα ότι θα έλθει μία Επιτροπή από την Πάτρα, για να αρχίσει την καταγραφή των πρώτων ζημιών».

Σχετικές ειδήσεις