ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Fake news ο θάνατος του Γεράσιμου - Τι λέει η θεία του στο Newsbomb.gr

Τέμπη, Γεράσιμος

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η θεία του στο Newsbomb.gr, ο Γεράσιμος είναι ζωντανός και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Σε fake news αποδίδει η θεία του Γεράσιμου την είδηση του «θανάτου» του που κυκλοφορεί τα τελευταία λεπτά στο Διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια στο Newsbomb.gr, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, είναι ζωντανός και συνεχίζει να δίνει τη μάχη του. «Δεν ξέρω πως έχει προκύψει η είδηση του θανάτου του ανιψιού μου, του Γεράσιμου. Θα το δει ο πατέρας του και θα τρελαθεί», λέει η θεία του, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Αξίζει να τονιστεί ότι η είδηση για τον θάνατο του Γεράσιμου κυκλοφόρησε ευρέως στα social media, χωρίς κανείς να γνωρίζει πως και με την οικογένειά του να παρακαλεί να γίνει γνωστό πως ο Γεράσιμος ζει.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ανυπόστατα tweets που κυκλοφόρησαν στα social media

Ο 21χρονος φοιτητής, που είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, επέστρεψε τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου από τους θεράποντες ιατρούς του κέντρου Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ο Γεράσιμος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του...