ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ η κλοπή χρηματοκιβωτίου από ληστές σε γηροκομείο

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ η κλοπή χρηματοκιβωτίου από ληστές σε γηροκομείο
YouTube / thestival.gr.

Το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την παράνομη δράση ομάδας διαρρηκτών στη Θεσσαλονίκη.

Μία ομάδα διαρρηκτών εισέβαλε σε οίκο ευγηρίας της ανατολικής Θεσσαλονίκης και με… περίσσια άνεση άρπαξε χρηματοκιβώτιο. Τα έξι μέλη της σπείρας βρίσκονται σήμερα στη φυλακή, χάρη στις ενέργειες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη:

Συνελήφθησαν τον Μάιο του 2023 και οι αστυνομικοί τούς συσχέτισαν με δώδεκα περιστατικά. Συνέχισαν την αστυνομική έρευνα και διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει ακόμη τρία χτυπήματα. Το ένα από αυτά ήταν τον Απρίλιο του 2022 στον οίκο ευγηρίας και τα άλλα δύο σε οικίες, στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη των δραστών

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή ομάδας της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας και στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή της Νικόπολης τους έξι δράστες, οι οποίοι λίγο νωρίτερα μετέβησαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας σε επιχείρηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν χώρο όπου υπήρχε τοποθετημένο μηχάνημα ΑΤΜ.

Σχετικές ειδήσεις