ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Διαρρήκτης για κλάματα: Μπήκε να κλέψει και άφησε το κινητό του στη σακούλα με τα κλοπιμαία

Βόλος: Διαρρήκτης για κλάματα: Μπήκε να κλέψει και άφησε το κινητό του στη σακούλα με τα κλοπιμαία
Αρχείου EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί όταν το πήραν στα χέρια τους, βρήκαν μέσα αποθηκευμένη φωτογραφία του διαρρήκτη και, όπως διαπίστωσαν, η ταυτότητά του είναι γνωστή στις αρχές

Απίστευτη εξέλιξη είχε μια διάρρηξη σε παλιά μονοκατοικία της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Ο δράστης το πρωί της Τρίτης σε κατοικία στη συνοικία των Προσφυγικών, σπάζοντας το δοκάρι της ξύλινης πόρτας. Παρότι στο σπίτι υπήρχαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, ο διαρρήκτης δεν τις πείραξε. Ωστόσο, βρήκε μια σακούλα την οποία γέμισε με ρούχα για να τα πάρει μαζί του.

Για άγνωστο λόγο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και έσπευσε να απομακρυνθεί. Εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε μέσα στη σακούλα το κινητό του τηλέφωνο, γεγονός το οποίο δεν αντιλήφθηκε.

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του ο ιδιοκτήτης βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το σπίτι άνω-κάτω, όπως ανέφερε ο ίδιος στα gegonota.news. Κάλεσε την αστυνομία η οποία πήρε αποτυπώματα και κατέγραψε το περιστατικό. Αργότερα, στην προσπάθειά του να βάλει μια τάξη, βρήκε τη σακούλα με τα ρούχα και μέσα το κινητό τηλέφωνο του δράστη. Αμέσως ειδοποίησε εκ νέου την αστυνομία προκειμένου να παραδώσει το κινητό. Οι αστυνομικοί όταν το πήραν στα χέρια τους, βρήκαν μέσα αποθηκευμένη φωτογραφία του δράστη και, όπως διαπίστωσαν, η ταυτότητά του είναι γνωστή στις αρχές.

Σύμφωνα με το θύμα της διάρρηξης, η λεία του διαρρήκτη ήταν τελικά μόνο μερικοί vintage αναπτήρες.

gegonota.news