ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Φόβοι για πλημμύρες στην πυρόπληκτη περιοχή των Αχαρνών - Σε επιφυλακή ο δήμος

Κακοκαιρία Daniel: Φόβοι για πλημμύρες στην πυρόπληκτη περιοχή των Αχαρνών - Σε επιφυλακή ο δήμος

Με την κακοκαιρία Daniel να κάνει την εμφάνισή της, τα πλημμυρικά φαινόμενα μετά τις μεγάλες καταστροφικές πυρκαγιές ανησυχούν τους κατοίκους των Αχαρνών.

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός ενόψει της κακοκαιρίας «Daniel» η οποία συνοδεύεται από ισχυρές βροχές, καταιγίδες αλλά και ενισχυμένους ανέμους.

Η ισχυρή βροχόπτωση την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου προκάλεσε διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών.

Την ίδια ώρα, η αγωνία των κατοίκων πυρόπληκτων περιοχών γιγαντώνεται για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, ευχόμενοι να μην πλήξουν ακραία φαινόμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι «Η εικόνα είναι πολύ καλύτερη. Μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε κάθε ρέμα απομακρύνοντας κλαδιά και οποιοδήποτε άλλο υλικό εμποδίζει».

Nωρίτερα ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός με ανάρτηση του στο Facebook ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής ότι: «Η οδός Αγίας Παρασκευής στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Πάρνηθος θα παραμείνει για λίγη ώρα κλειστή μεχρι να μαζευτούν τα φερτά υλικά που μπήκαν στους δρόμους από την έντονη καταιγίδα.
Παρακαλώ να περιοριστείτε στις απαραίτητες μετακινήσεις».