ΕΛΛΑΔΑ

Ολυμπία Οδός: Από το ρεύμα προς Πάτρα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Αιγίου

Ολυμπία Οδός: Από το ρεύμα προς Πάτρα η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Αιγίου

 Κακοκαιρία Elias: Οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού εκτιμούν ότι επειδή είναι βράδυ και η κυκλοφορία είναι χαμηλή δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Επίσης δεν υπάρχουν ζημιές στο οδικό δίκτυο.

Προβλήματα στην κυκλοφορία σημειώνονται αυτή την ώρα επί της Νέας και της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στο ύψος του Ελαιώνα Αιγιαλείας, λόγω κατολισθήσεων στις καμένες περιοχές του καλοκαιριού.

Λόγω κατολισθήσεων διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα. Για λίγη ώρα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε από μια λωρίδα κυκλοφορίας όταν μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού κατάφεραν να καθαρίσουν μέρος του οδοστρώματος, αλλά στη συνέχεια και πάλι διακόπηκε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγη ώρα θα γίνει αμφιδρόμηση του ρεύματος προς Πάτρα έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι οδηγοί και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού εκτιμούν ότι επειδή είναι βράδυ και η κυκλοφορία είναι χαμηλή δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Επίσης δεν υπάρχουν ζημιές στο οδικό δίκτυο. Η αμφιδρόμηση θα γίνει από τον σταθμό διοδίων του Ελαιώνα στο 163,5 χλμ έως και το 160,6 χλμ. Οι οδηγοί πρέπει να διέρχονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται στην οδική σήμανση που έχει τοποθετηθεί.