ΕΛΛΑΔΑ

Καραμέρος: Κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή - Αν τραβούσε το αυτί Τζουμάκα θα σκιάζονταν η μέρα

Καραμέρος: Κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή - Αν τραβούσε το αυτί Τζουμάκα θα σκιάζονταν η μέρα

Η συμπερίληψη δεν αφορά μόνο τους πολίτες αλλά και το εσωτερικό στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε μία ημέρα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ο Γιώργος Καραμέρος. 

Το μήνυμα πως κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή και ότι όλοι θα κριθούν από τις πράξεις και τις παραλείψεις του, καθώς και ότι η συμπερίληψη δεν αφορά μόνο τους πολίτες και πρέπει να συμπεριληφθούν όλοι στο εσωτερικό του κόμματος, έστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τους Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο.

Κληθείς να σχολιάσει τις βαριές αιχμές που άφησε ο Στέφανος Τζουμάκος για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καραμέρος είπε πως εδώ υπάρχει μια νέα ημέρα και αν «τράβαγε» κάποιος το αυτί του, θα σκιάζονταν η χθεσινή πανηγυρική πρώτη ημέρα.

«Δεν έχει υπάρχει εμφύλιος σπαραγμός ούτε διάσπαση ούτε διάλυση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διευκρίνισε: «Δεν μπορώ να προεξοφλήσω την στάση κάθε μέλους». Πρόσθεσε πως υπάρχει πολύ δουλειά για τον νέο πρόεδρο.

Από την άλλη, θέλησε να τονίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει χάσει τα ριζοσπαστικά του χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς εάν ο νέος πρόεδρος έχει τη νομιμοποίηση από τα μέλη για να προχωρήσει σε αλλαγές, απάντησε πως η νέα μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ «έχει την έννοια της συμπερίληψης, ενός ανοιχτού κόμματος όπου όλοι μπορούν να αισθάνονται άνετα».

«Πρέπει όλοι να κοιτάμε προς την ίδια πλευρά, και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφοροποίηση», τόνισε και πρόσθεσε πως «κανείς δεν έχει πάρει λευκή επιταγή».

Αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη ανέφερε ότι είναι «πολύ πρακτικός και ρεαλιστής, χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής, υποχρέωσή μας είναι να τον στηρίξουμε και ο εγγυητής της ενότητας παραμένει ο κ. Τσίπρας».