ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία elias: Χωρίς ρεύμα τα Μελίσσια από τα ξημερώματα

Κακοκαιρία elias: Χωρίς ρεύμα τα Μελίσσια από τα ξημερώματα
eurokinissi

Κακοκαιρία Elias: Η νεροποντή στην Αττική ξεκίνησε από το βράδυ της Δευτέρας - Σοβαρά είναι τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στα Μελίσσια 

Διακοπή ρεύματος σημειώνεται από τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 03:30 στα Μελίσσια Αττικής. Οι διακοπές οφείλονται στις νεροποντές της κακοκαιρίας elias που είναι σε εξέλιξη.

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλη ταλαιπωρία μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας Elias

Οπλισμένοι με γερά νεύρα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο καθώς η κίνηση στους δρόμους της Αττικής το πρωί της Τετάρτης διεξάγεται με δυσκολία μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias από τα ξημερώματα.

Τα σημαντικότερα προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων και στην άνοδο και στην κάθοδο στο τμήμα από Μεταμόρφωση μέχρι του Ρέντη.

Πολύ αυξημένη κίνηση και στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισιάς, στον Καρέα προς Κατεχάκη, στη λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο αλλά και στην παραλιακή προς Πειραιά μετά τη συμβολή με τον Κηφισό.

Σύμφωνα με την τροχαία Αττικής κίνηση καταγράφεται:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου

Η κίνηση στους δρόμους της Αττικής από την Τροχαία

Κακοκαιρία Elias: Κλειστά σχολεία σε Φυλή και Ωρωπό

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Φυλή και Ωρωπό λόγω της κακοκαιρίας Elias. Έπειτα από ενημέρωση των δήμων, τα σχολεία στους συγκεκριμένους δύο δήμους δεν θα λειτουργήσουν.

Νωρίτερα, πάντως, ο Περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στο Newsbomb.gr, σημείωνε ότι τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν ανοιχτά. Όμως, κάθε δήμος μπορεί να αποφασίζει - ανάλογα με την επικινδυνότητα των καιρικών φαινομένων - εάν τα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά ή όχι.