ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Αμανατίδης: «Δεν θα κατέβαινα ''αντάρτης'' αν είχα βγει βουλευτής»

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Αμανατίδης: «Δεν θα κατέβαινα ''αντάρτης'' αν είχα βγει βουλευτής»

«Θα είχα πάλι τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου», αναφέρει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης.

Δεν θα κατέβαινε ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αν είχε επανεκλέγει βουλευτής της ΝΔ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αμανατίδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση παραδέχεται ότι στην περίπτωση που είχε εκλεγε ξανά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θα στήριζε για τη θέση του Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, για το καλό του τόπου του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τον ανθυποψήφιό του Γιώργο Κασαπίδη.

«Ήμουν βουλευτής της ΝΔ και τίμησα το ρόλο μου. Αν είχα εκλεγεί, δεν θα ήμουν υποψήφιος περιφερειάρχης, γιατί όμως θα είχα πάλι τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1. Στην ερώτηση αν θα στήριζε τον κύριο Κασαπίδη απαντά: «Ναι θα στήριζα το καλό του τόπου μου».

Ο Γιώργος Αμανατίδης στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, τερμάτισε πρώτος στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με 35,54% έναντι 34,23% του Γιώργου Κασαπίδη.