ΕΛΛΑΔΑ

«Μαϊμού» οδοντίατρος: «Δεν άγγιξα ποτέ ασθενή, δεν έχω κάνει κάτι κακό»

«Μαϊμού» οδοντίατρος: «Δεν άγγιξα ποτέ ασθενή, δεν έχω κάνει κάτι κακό»
Pixabay

Ο οδοντοτεχνίτης που κατηγορείται ότι παρίστανε τον οδοντίατρο, αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως θα αποδείξει την αθωότητά του.

Εξελίξεις στην υπόθεση με τον «μαϊμού» οδοντίατρο στην Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη πριν μερικά 24ωρα από τις Αρχές. Ο 50χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα και δεν προσήλθε στο δικαστήριο, όπου ζήτησε αναβολή της δίκης.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, αρνήθηκε ότι έκανε ιατρικές πράξει και υποστήριξε πως για αυτές τις δουλειές υπήρχε οδοντίατρος στο ιατρείο. «Είμαι οδοντοτεχνίτης, δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο για αυτό», υποστήριξε ο ίδιος.

«Έναν χρόνο έχω το ιατρείο εκεί. Αυτό στον Πειραιά είναι συνωνυμία. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος. Είμαι μία χαρά. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό», επεσήμανε.

Στην ίδια εκπομπή, η δικηγόρος του Ζωή Σπυροπούλου, υποστήριξε πως ο πελάτης της δεν παρίστανε τον οδοντίατρο ενώ εξαπέλυσε κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας του πελάτη της. Μάλιστα, ανέφερε πως από όλη αυτή την ιστορία έχει επηρεαστεί και η οικογένεια του κατηγορούμενου.