ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε φίλο του Μιχάλη Κατσούρη - Τι ψάχνει και τι περιμένει να βρει

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες σε φίλο του Μιχάλη Κατσούρη - Τι ψάχνει και τι περιμένει να βρει
EUROKINISSI

Τι συμβαίνει πίσω από τη σύλληψη του 35χρονου έλληνα οπαδού

Χειροπέδες μέσα στα δικαστήρια της Ευελπίδων πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν από τους πιο στενούς φίλους του Μιχάλη Κατσούρη, του οπαδού της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 35χρονος Δ.Α είχε κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια καθώς προσφάτως του είχε ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση όχι όμως για την δολοφονία αλλά για ρίψη μολότοφ κατα τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων. Ωστόσο σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση ενός έτους φυλάκισης για πλημμέλημα που εκδόθηκε τον Ιούλιο για πράξη που τελέστηκε το 2017 και συγκεκριμένα για συμμετοχή σε επεισόδια πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ το Μάιο του 2017 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι έτσι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Ο άνδρας τώρα μπαίνει στο στόχαστρο και θα εξεταστεί και για την υπόθεση του Μιχάλη. Τις επόμενες ώρες θα ληφθεί δείγμα DNA και θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Οι δικηγόροι του δηλώνουν πως: «Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η είδηση ότι έχει ταυτοποιηθεί το DNA του για τη δολοφονία του Μιχάλη καθώς ακόμα δεν έχει δώσει δείγμα ενώ για την ανθρωποκτονία έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του και παρίσταται ως υποστηρίζων την κατηγορία».