ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ο Λαγκαδάς έγινε Χόλυγουντ – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα σουηδικής σειράς

Θεσσαλονίκη: Ο Λαγκαδάς έγινε Χόλυγουντ – Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα σουηδικής σειράς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σουηδικής σειράς «Pressure Point» σε συνεργασία με τη FilmPartner στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, το έργο «Pressure Point» πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου σε τοποθεσία του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, για την εθνική σουηδική τηλεόραση «SVT».

Το θέμα της μίνι σειράς (3 επεισόδια των 60 λεπτών) αφορά ένα αληθινό έγκλημα που έλαβε χώρα στη Σουηδία το 1998-99, μια παραγωγή της Σουηδικής Εταιρείας “Art & Bob Film och Drama” (Σκηνοθεσία Sanna Lenken και Διεύθυνση Φωτογραφίας Jonas Alarik).

Η FilmPartner παρείχε πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης, με τοποθεσία, πλήρωμα, εξοπλισμό, σκηνικά και 15 κομπάρσους, συμπεριλαμβανομένων 10 παιδιών.

«Ήμασταν τόσο χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με τη FilmPartner Greece για τη μονοήμερη κινηματογράφησή μας. Ο Rob και ο Γιάννης κατάλαβαν τις ανάγκες μας να το κρατήσουμε μικρό και να λύσουν τα πάντα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με έναν πολύ μη περίπλοκο τρόπο. Ψάχναμε να αναδημιουργήσουμε ένα ορφανοτροφείο στη Μακεδονία στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και το βρήκαμε μόλις 45 λεπτά έξω από τη Θεσσαλονίκη. Εκτός από πολλά γέλια χαράς, γυρίσαμε στο σπίτι και με υπέροχα πλάνα, πήραμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και πολλά ακόμα. Μπορώ να προτείνω ανεπιφύλακτα τη FilmPartner Greece», δήλωσε η Anna Alkeback, Line Producer.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πώς θα γίνει η πλατεία Αριστοτέλους αν ανέβει η στάθμη της θάλασσας

Θρίλερ στον Πύργο: Μαθητές λαμβάνουν ανατριχιαστικά μηνύματα - «Σας βλέπω και θα σας σκοτώσω»

Πάσχα 2024: Πότε «πέφτει» τη νέα χρονιά - Όλα τα τριήμερα και οι αργίες