ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Αυτός είναι ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που βρέθηκε νεκρός

Αχαΐα: Αυτός είναι ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που βρέθηκε νεκρός

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που αγνοείτο από την Κυριακή 

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας και λίγο πριν τις 23:30 σε αμπελώνες κοντά στην Άρλα Δυτικής Αχαΐας, από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής, από το Αίγιο.

Ο πρώην διοικητής της Τροχαίας Πατρών, Μιχαήλ Ματσάκος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», βρέθηκε σε απόσταση περίπου 300μ από το αυτοκίνητό του – μια μαύρη μερσεντές – που είχε ακινητοποιηθεί σε χωματόδρομο της περιοχής.

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι του στο Αίγιο, για να πάει στο φαρμακείο και είχαν χαθεί τα ίχνη του. Η σύζυγός του την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου δήλωσε την εξαφάνιση του στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οπότε και σήμανε συναγερμός. Από τις έρευνες όπως αποκάλυψε το pelop.gr, προέκυψε πως το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη στις 10.50π.μ. της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Αργά το απόγευμα ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με 3μελές διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο.