ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Οι δύο ταυτότητες του δράστη, η αλλαγή των στοιχείων του και η καταδικαστική απόφαση

Σαλαμίνα: Οι δύο ταυτότητες του δράστη, η αλλαγή των στοιχείων του και η καταδικαστική απόφαση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 71χρονο που δολοφόνησε την 43χρονη πρώην σύντροφό του στη Σαλαμίνα

Δύο ταυτότητες που φαίνονται να είναι ενεργές έχει ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη πρώην σύντροφό του στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με τον Alpha. Η τελευταία του ταυτότητα με το ελληνικό ονοματεπώνυμο φαίνεται να έχει λευκό το ποινικό του μητρώο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο 71χρονος πριν αλλάξει ταυτότητα, άλλαξε το όνομά του. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο άνθρωπος το 1972 άλλαξε το όνομά του, το οποίο από μουσουλμανικό έκανε ελληνικό. Κάποια χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του, το οποίο έκανε ελληνικό.

Ο 71χρονος δήλωσε απώλεια της ταυτότητάς του. Ο άνθρωπος αυτός, όμως, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν, για ενδοοικογενειακή βία και απειλή με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους. Αυτός ο άνθρωπος δηλώνει άγνοια και υποστηρίζει ότι το δικαστήριο έγινε ερήμην του.

Σαλαμίνα: Τι αποκάλυψε φίλη της 43χρονης

Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η φίλη της 43χρονης Γεωργίας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρια του συντρόφου της στην Σαλαμίνα.

Όπως ανέφερε η φίλη της άτυχης 43χρονης, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ειδικό σχολείο που φοιτούσαν τα παιδιά τους που είναι και τα δυο άτομα με αναπηρία.

Όπως ανέφερε, γνώριζε τόσο το θύμα όσο και τον δράστη καθώς έκαναν οικογενειακή παρέα. Ο 71χρονος ήταν ο οδηγός του σχολικού που μετέφερε τα παιδιά στο σχολείο και η 43χρονη ήταν συνοδός.

«Αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως διέκρινα ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Όταν έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως έπεσε και χτύπησε. Τον κάλυπτε. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει», είπε η γυναίκα.

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα την κ@@@»

Τη μέρα που συνέβη το μοιραία και όταν έμαθε για τον τραγικό θάνατο της Γεωργίας όταν κάλεσε στο τηλέφωνο και εκείνος της απάντησε. Όπως ανέφερε η ίδια αρχικά έκανε τον ανήξερο, όμως η συμπεριφορά του ήταν ανατριχιαστικά κυνική.

«Τον πήρα και του είπα “τι έκανες ρε;” Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι η Γεωργία είναι νεκρή μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη”. Τρελάθηκα. Του είπε “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια στη συνέχεια της τηλεφώνησε και τι ρωτούσε τι έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης, με την ίδια να ενημερώνει την αστυνομία για την επικοινωνία τους. Η ΕΛΑΣ ζήτησε να του τηλεφωνήσει ξανά προκειμένου να καταφέρει τον εντοπίσει το στίγμα του και τότε ο δράστης της είπε ότι πήγαινε σπίτι της να πιούνε καφέ.

«Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπε. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο», σημείωσε η γυναίκα ενώ πρόσθεσε:

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπως της είπαν και λίγο αργότερα ένας αστυνομικός ειδοποίησε ότι ο 71χρονος είχε συλληφθεί.

«Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Τελείωσαν τα βάσανά της. Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει λίγο νωρίτερα», κατέληξε η φίλη της 43χρονης.