ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος δολοφόνος – Τα μοιραία λεπτά πριν σκοτώσει την 43χρονη

Σαλαμίνα: Αμετανόητος ο 71χρονος δολοφόνος – Τα μοιραία λεπτά πριν σκοτώσει την 43χρονη

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 71χρονος δολοφόνος από τη Σαλαμίνα, ο οποίος δείχνει αμετανόητος για την πράξη του - Η μητέρα και η αδερφή της άτυχης 43χρονης αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις μοιραίες ώρες πριν βρεθεί νεκρή από τα πυρά του συντρόφου της

Ο 71χρονος δολοφόνος πέρασε την Τετάρτη την πόρτα των δικαστηρίων Πειραιά, και βγήκε αμετανόητος και κυνικός παίρνοντας προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται μάλιστα ότι κανένας δικηγόρος δεν προτίθεται να τον αναλάβει.

Τα κινητά ανοίγουν και οι Αρχές έρχονται όλο και πιο κοντά στη δράση του 71χρονου, ο οποίος φαίνεται να είπες στους αστυνομικούς ότι την αγαπούσε και θα έκανε τα πάντα για εκείνη αλλά η γυναίκα τον απατούσε, αποδίδοντας την απόφαση να δολοφονήσει, σε ερωτική αντιζηλία. Για την ημέρα που τη χτύπησε, ανέφερε ότι την βρήκε με άλλον άντρα στο σπίτι. Όταν ερωτήθηκε τι έκανε αφού τη σκότωσε εκείνος είπε ότι γύριζε όλη μέρα και σκέφτηκε να αυτοκτονήσει ή να παραδοθεί, ενώ οι Αρχές τον εντόπισαν να τρώει και να πίνει σε καφετέρια στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δίπλα του είχε την καραμπίνα και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο τον πρόδωσε. Αρχικά το είχε κλειστό, μετά όμως το άνοιξε. Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα στίγματα του τηλεφώνου και έτσι τον εντόπισαν. «Έπρεπε να την τιμωρήσω. Μετά από τόσα χρόνια πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; Εγώ καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί».

«Αγόρασα την καραμπίνα από έναν Αλβανό στο νησί και αποφάσισα να τη σκοτώσω. Περίμενα να φύγει το παιδί και στη συνέχεια την πυροβόλησα δύο φορές. Μετά έφυγα, πήγα στο καφενείο και αφού τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου και του είπα τι είχε συμβεί έφυγα από τη Σαλαμίνα», φέρεται να είπε ο 71χρονος στις Αρχές.

Οι Αρχές θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε δύο κρίσιμα ερωτήματα. Πρώτον, όσον αφορά τρίτο πρόσωπο που είπε πως τον είδε μαζί με τη 43χρονη την Παρασκευή, έλεγε πως δεν τον γνώριζε αλλά τον είδε για πρώτη φορά εκεί.

Η μητέρα της ήταν εκείνη που είδε την κόρη της δολοφονημένη σκεπασμένη με κουβέρτα στο σπίτι της. Η ίδια και η αδερφή της αποκάλυψαν λεπτομέρειες για την ημέρα πριν τη δολοφονία και τον άγριο ξυλοδαρμό αλλά και την ημέρα που έχασε τη ζωή της από τα πυρά του συντρόφου της. Τραγική φιγούρα στη μοιραία τραγωδία... το παιδί της.

Συγκλονίζει η αδερφή της 43χρονης - «Περίμενε το παιδί να φύγει και μετά τη σκότωσε»

Για όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Σαλαμίνα αλλά και την τραγική πράξη το Σάββατο, με τη δολοφονία της 43χρονης, αποκάλυψε η αδερφή της.

Η γυναίκα μιλώντας στο MEGA ανέφερε το περιστατικό του ξυλοδαρμού το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 71χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα μπροστά στο παιδί της.

Η αδερφή της μίλησε και για τον αγώνα που έκανε η άτυχη 43χρονη να μεγαλώσει το παιδί της, το οποίο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Μια ηρωίδα μάνα η οποία είχε έναν αγώνα μπροστά της ατελείωτο. Ένα πολύ καλό πατέρα το παιδί με αγώνα και ο πατέρας στο παιδί. Να ναι καλά. Τραβάει και αυτός τον σταυρό του. Η μητέρα μου βρήκε την αδερφή μου. Το παιδάκι αυτό θα μείνει ξεκρέμαστο σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής του. Η μαμά του είναι αναντικατάστατη.

Εγώ με τη μητέρα μου δεν είχαμε κάποια εικόνα. Η Γωγώ ντρεπόταν. Δεν θα το έβγαζε προς τα έξω αν δεν έφτανε στο τέρμα. Αυτό που έγινε την Παρασκευή το βράδυ είχε χτυπηθεί τόσο πολύ για να ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα μου και να πάρουμε τηλέφωνο την αστυνομία.

Οι άνθρωποι είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι και έπρεπε η ίδια να πάει από το ΑΤ και να καταγγείλει το περιστατικό. Την πήρε η μαμά μου την πήγε στο κέντρο υγείας να την περιθάλψουν, δεν ξέρω αν ήταν ακριβώς σπασμένο. Έπρεπε να τη δει ιατροδικαστής. Σε πρώτη φάση έπρεπε να δοθεί κατάθεση για να κινηθεί η διαδικασία. Αφού δεν το δέχθηκαν την Παρασκευή έγινε Σάββατο. Πήγαν το Σάββατο με τη μητέρα μου. Δεν χτύπησε το παιδί από όσο μου είχε πει η αδερφή μου. Το παιδί ήταν μπροστά στη φάση του ξυλοδαρμού.»

Η μητέρα τους βρήκε την 43χρονη κόρη της δολοφονημένη στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Όπως αποκάλυψε η αδερφή της, ο 71χρονος περίμενε να φύγει το παιδί με το σχολικό και μετά την σκότωσε.

Το κύριο πρόβλημα στη σχέση της 43χρονης με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της, ήταν ότι εκείνος δεν έπαιρνε σύνταξη, δεν εργαζόταν και ζούσαν από τα λίγα χρήματα της γυναίκας. Μάλιστα ότι χρήματα έβγαζε ο 71χρονος από πρόσκαιρες εργασίες δεν τα προσέφερε ποτέ στο σπίτι.

«Άφησε το παιδί να φύγει και μετά έγινε ότι έγινε μέσα στο σπίτι.

Τη στιγμή που η ίδια και το παιδί δεν είχαν εκφράσει κάτι δεν είχα λόγο στις επιλογές της. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι δεν είχε δουλειά. Ζούσαν από τα μικρά έσοδα της αδερφής μου. Δεν επιθυμούσε να βγάλει ούτε σύνταξη. Και τα έσοδα από μικροδουλειές δεν τα έδινε στο σπίτι.

Του είχε πει από τη στιγμή που δεν εργάζεσαι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση. Το βασικό θέμα όλης της κατάστασης που ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες ήταν καθαρά το γεγονός ότι αρνούταν να δουλέψει».

Μητέρα 43χρονης: «Με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε μαμά με σκοτώνει»

«Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου έλεγε ''μαμά με σκοτώνει''», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 43χρονης που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Σαλαμίνα από τον71χρονο σύντροφό της, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, κανείς δεν περίμενε αυτό το σοκαριστικό συμβάν ωστόσο η οικογένεια του θύματος είχε τις δικές τις ευθύνες. «Η Γωγώ ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ξέραμε πως της συμπεριφερόταν αυτός ο άνθρωπος».

Την περασμένη Παρασκευή όπως είπε η 43χρονη την κάλεσε και της είπε «μαμά με σκοτώνει» με την μητέρα του θύματος να ζητά βοήθεια από την Αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία, ανέφερε.

«Βρήκα το παιδί χτυπημένο παντού στα πόδια του», είπε για το τι αντίκρισε όταν έφτασε στο σπίτι της 43χρονης. Την επόμενη μέρα πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και όπως είπε τους φέρθηκαν άψογα.

Για τη μέρα του στυγερού εγκλήματος είπε: «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάω στον γιατρό και όταν γύριζα θα βρω το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα... Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό και τρελάθηκα. Πήγα σπίτι και είδα σπασμένο το τζάμι και την πόρτα κλειδωμένη. Αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της Γωγώς και τα τηλέφωνα. Είχε το θράσος να κάνει κι όλες αυτές τις κινήσεις... Είδα κάτω από την κουβέρτα ότι υπάρχει ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι είναι το παιδί και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή μέσα στο σπίτι».

«Τον μαζέψαμε και τον στηρίξαμε όλοι», είπε για τον 71χρονο.