ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη - Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη - Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι αρχές στη Ξάνθη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη 

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Ξάνθη με παράσυρση και εγκατάλειψη μίας 19χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουν να σώσουν την 19χρονη, αφού έδωσαν πολύωρη μάχη προκειμένου να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά της.

Όπως μεταδίδει το xanthinews.gr η κοπέλα το απόγευμα της Τετάρτης έβγαλε το σκύλο της βόλτα, στην περιοχή του Παλιού Ζυγού, όταν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Την νεαρή εντόπισε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος και κάλεσε τις αρμόδεις αρχές. Η κοπέλα σοβαρά διακομίστηκε εσπευσμένα στο γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Σύμφωνα με το xanthinea, το όχημα που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο πιθανότατα ήταν μαύρου χρώματος, ωστόσο η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει πολύ προσεκτικά το παζλ των διαθέσιμων στοιχείων, για να φτάσει όσο πιο άμεσα γίνεται στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα οι αρχές καλούν όσους πολίτες έχουν την παραμικρή πληροφορία για το εν λόγω ατύχημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να απευθυνθούν στην αστυνομία.