ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι άκουγαν καυγάδες;» - Ξέσπασε η αδερφή της 43χρονης

Σαλαμίνα: «Γιατί δεν έκαναν κάτι όσοι άκουγαν καυγάδες;» - Ξέσπασε η αδερφή της 43χρονης

Ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης οδηγήθηκε στη φυλακή για τη δολοφονία της

 

Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της 43χρονης που δολοφόνησε ο σύντροφός της στη Σαλαμίνα. Την Παρασκευή συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη Γεωργία.

Η αδερφή της 43χρονης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «τον τελευταίο 1,5 χρόνο που ήρθε η αδελφή μου να μείνει μαζί μας στην Σαλαμίνα δεν την είχα δει να κακοποιείται. Αν σαν ζευγάρι είχαν διαφορές μέσα στο σπίτι τους, το οποίο ήταν μακριά, δεν έχω εικόνα. Όσες φορές χρειάστηκε να είμαστε δίπλα της επειδή μας το ζήτησε, το κάναμε. Απορώ γιατί όσοι έλεγαν ότι άκουγαν τακτικά καβγάδες και φασαρίες δεν έκαναν κάτι. Πραγματικά απορώ».

Η κυρία Μαίρη περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, κυρίως οικονομικά. «Είχε μια άρνηση για εργασίες και αυτό επιβάρυνε τον οικονομικό προϋπολογισμό του σπιτιού. Η αδελφή μου ζούσε με το επίδομα αναπηρίας του παιδιού καθώς δεν ήταν δυνατόν να εργαστεί. Δεν είχε άλλα έσοδα. Βοηθούσαμε και εμείς και ο πατέρας του παιδιού. Της λέγαμε «πόσο πια βρε κορίτσι μου να βοηθήσουμε κι εμείς οικονομικά; Έχεις δίκιο έλεγε η αδελφή μου». Ντρεπόταν προφανώς. Στην προσπάθειά της να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, διογκώθηκε το πρόβλημα μεταξύ τους και του είπε να φύγει. Έγινε μετά το σοβαρό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό την Παρασκευή και στη συνέχεια φτάσαμε εκεί που φτάσαμε».

Ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης οδηγήθηκε στη φυλακή.