ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τον 23χρονο φοιτητή που δέχθηκε επίθεση από τον τράπερ

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τον 23χρονο φοιτητή που δέχθηκε επίθεση από τον τράπερ

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο φίλος του τράπερ για τον ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή

Θετικά είναι τα νέα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του 23χρονου φοιτητή, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που είχε πέσει θύμα επίθεσης από δύο νεαρούς, έξω από μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, το θύμο βρισκόταν διασηλωνομένο επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, έχοντας υποβληθεί προηγουμένως σε χειρουργείο για την αντιμετώπιση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη. Καθώς η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, μεταφέρθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην Α’ Νευροχειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ και το προηγούμενο 24ωρο, οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιούνται διαρκείς επανελέγχοι ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του.

Προφυλακιστέος ο φίλος του τράπερ

Παραδόθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών και ο 21χρονος φοιτητής που κατηγορείται ότι με τον 25χρονο τράπερ επιτέθηκαν σε 23χρονο φοιτητή και απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. Και οι δύο στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία, χωρίς όμως να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια που τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή.