ΕΛΛΑΔΑ

Κερατέα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Άρη Λιάκου - Ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε σύγχυση

Κερατέα: Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του Άρη Λιάκου - Ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε σύγχυση

Στην Κερατέα βρέθηκε το «Τούνελ» προκειμένου να ερευνήσει την εξαφάνιση ενός καλλιτέχνη-ψυχιάτρου- καθηγητή Πανεπιστημίου.

Ο ηλικιωμένος Άρης Λιάκος αγνοείται από την 1η Φεβρουαρίου όταν έφυγε από το σούπερ μάρκετ για να επιστρέψει σπίτι του αλλά ακολούθησε λάθος κατεύθυνση με αποτέλεσμα μετά από λίγο να βρεθεί σε σύγχυση.

Το Φως στο Τούνελ ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16/2 με την εξαφάνιση του καλλιτέχνη και μαζί με την κόρη του Μαρίνα πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα στο σημείο που βρέθηκε παρατημένο σε χαντάκι το αυτοκίνητο του.

«Αυτός ο δρόμος είναι η Αγίου Γεωργίου. Προφανώς την κατέβηκε και έφτασε στην οδό Διός όπου κατάλαβε το λάθος του γιατί από εδώ πάει σε αδιέξοδο, σε ρέμα. Πήγε να κάνει αναστροφή αλλά οι πίσω ρόδες του αυτοκινήτου έπεσαν στο χαντάκι και δεν μπορούσε να βγει. Σταμάτησε έναν κύριο με μηχανάκι αλλά εκείνος δεν μπορούσε να τον βοηθήσει και έφυγε», ανέφερε η κόρη του.

Όπως σημείωσε η Ασφάλεια έχει ψάξει στα εγκαταλελειμμένα και στα κλειστά σπίτια της περιοχής, η ΕΜΑΚ και κάτοικοι εθελοντές σε πηγάδια αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Υπάρχουν μαρτυρίες ότι είχε χτυπήσει κάποιες πόρτες για βοήθεια αλλά κανείς δεν τον βοήθησε. Μάλλον φοβήθηκαν γιατί ήταν έντονος, όπως είπαν».

Ένας από τους μάρτυρες ανέφερε πως όταν τον είδε ήταν σε σύγχυση και φώναζε.

«Μου έλεγε συνέχεια άνοιξε μου την πόρτα και γιατί την έχεις κλείσει. Μετά μου είπε η γειτόνισσα ότι τον είδε να ανεβαίνει προς τα πάνω στο τέλος του δρόμου και μετά δεξιά. Το λάθος μου είναι ότι δεν κάλεσα την αστυνομία…», πρόσθεσε η κόρη του Άρη Λιάκου.