ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 78χρονης στη Θεσσαλονίκη: Λιπόθυμος ο σύζυγός της – Ποιον «δείχνουν» οι Αρχές για δράστη

Δολοφονία 78χρονης στη Θεσσαλονίκη: Λιπόθυμος ο σύζυγός της – Ποιον «δείχνουν» οι Αρχές για δράστη

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε η 78χρονη νεκρή και ο 88χρονος σύζυγός της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Η δολοφονία μίας γυναίκας 78 ετών σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τις αρχές να στρέφουν το βλέμμα τους στον 88χρονο σύζυγό της.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντόπισε ο ανιψιός τους, ο οποίος διαμένει σε διπλανό διαμέρισμα, περίπου στις 11:30 σήμερα το πρωί, 22 Φεβρουαρίου. Η 78χρονη γυναίκα κείτονταν νεκρή με εμφανή τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Δίπλα της ήταν ξαπλωμένος σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της. Πιθανότατα είχε καταναλώσει χάπια.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Παπανικολάου. Ο 88χρονος βρίσκεται σε κώμα από κατανάλωση χαπιών, ενώ η σορός της 78χρονης θα μεταφερθεί για νεκροψία.

Ποιον υποψιάζονται οι Αρχές για δράστη της δολοφονίας

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα για τον δράστη του εγκλήματος.

Οι πρώτες ενδείξεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ευθύνεται ο σύζυγος της ηλικιωμένης. Ο 88χρονος βρέθηκε να φορά γάντια, τα οποία είχαν ίχνη αίματος. Επίσης, στον χώρο βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.