ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Κλεομένης για παλαιοχριστιανό Μανώλη: Δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του

Πατέρας Κλεομένης για παλαιοχριστιανό Μανώλη: Δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του
Φωτ.: Eurokinissi

H απάντηση στον παλαιοχριστιανό Μανώλη που υποστήριξε πως είναι πατέρας του παιδιού της κόρης του 

Απάντηση από τον π. Κλεομένη σε όσα υποστήριξε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης είχαμε σε νεότερη εξέλιξη της γνωστής υπόθεσης.

«Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς. Είμαι ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω όσα αναφέρει η θρησκεία μας», ανέφερε ο πατέρας Κλεομένοης.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε το πρόσωπο του πατέρα Κλεομένη, ο οποίος φέρεται κατά τα όσα επίσης φέρεται να είπε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στις αστυνομικές αρχές να είναι ο πατέρας του εγγονού του.

«Αυτά τα ισχυρίζεται αυτός. Εγώ από σένα τα ακουώ», είπε στον δημοσιογράφο του Μega ο ίδιος ο π. Κλεομένης.

«Σε ευχαριστώ για αυτήν την συκοφαντία αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Χείλη ιερέως ου ψεύδονται. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων δεν έχω καμία σχέση, δεν είμαι πατέρας του παιδιού της κόρης του» , κατέληξε.

Τι είπε Μανώλης

Αναλυτικότερα, τις τελευταίες ώρες υπήρξε η πληροφορία πως ο Μανώλης φέρεται να κατονόμασε στους αστυνομικούς τον πατέρα του παιδιού της κόρης του.

«Η κόρη μου, Ευαγγελία-Ελευθερία , έχει ένα μωρό 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί αυτό με έναν άνθρωπο, για τον οποίον το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται (…) και ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα οπότε δεν έχει άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Σε σχετική ερώτηση ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης διέψευσε στο MEGA πως έχει καταθέσει κάτι τέτοιο στην αστυνομία. «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε (…) και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου».

Στο νοσοκομείο «Παίδων» ο Μανώλης

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, εκεί που βρίσκεται φυλασσόμενος ο 15χρονος γιος του. Ο 45χρονος παλαιοχριαστινός μίλησε για τις συνθήκες κράτησης του παιδιού και για τη γυναίκα του, Σεβαστή, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται.

«Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν» είπε αρχικά ο 45χρονος, ενώ σε ερώτηση για τη σύζυγό του, σχολίασε: «Eυτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (στο Παίδων) που είναι και πιο μικρά. Τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

Για το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τον γιο του, είπε: «Προφανώς δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον ανδρισμό και τον επαγγελματισμό της θα τον βγάλει σε ένα 15χρονο παιδί;».