ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 52χρονου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Βόλος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 52χρονου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Βόλος: Ο Γιώργος Τρικαλινός, ήταν γιός του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, Χρήστου ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή τον περασμένο Μάιο και εργαζόταν ως σεφ στην Ολλανδία

Στον Γιώργο Τρικαλινό ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει η σορός που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα σε αυτοκίνητο, μετά από τροχαίο, στον Βόλο.

Ο 52χρονος, όπως μεταδίδει το magnisianews.gr αναγνωρίστηκε από το πορτοφόλι που είχε μαζί του και από προσωπικά έγγραφα που δεν κάηκαν. Ήδη όπως αναφέρεται έχει ενημερωθεί η σύζυγός του και η μητέρα του, προκειμένου να διευθυτηθεί αν η κηδεία του θα γίνει στην Ολλανδία, όπου έμενε ή στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Τρικαλινός, ήταν γιός του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, Χρήστου ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή τον περασμένο Μάιο και εργαζόταν ως σεφ στην Ολλανδία.

Στην Ελλάδα βρέθηκε προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις του και το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε από την πορεία του, μπήκε σε αγροτικό δρόμο και έπεσε σε δέντρα. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε έκρηξη με συνέπεια ο άτυχος άνδρας να καεί ζωντανός.