ΕΛΛΑΔΑ

Καίτη Γκρέυ: Σημάδια βελτίωσης στην υγεία της σύμφωνα με στενό φίλο της

Καίτη Γκρέυ: Σημάδια βελτίωσης στην υγεία της σύμφωνα με στενό φίλο της

Καίτη Γκρέυ: Για θαύμα μιλάει ο επιστήθιος φίλος της, από τους πρώτους που έσπευσαν στο πλευρό της 

Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέι, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του Ωνασείου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και στενό φίλο της, Νίκο Νίκολιζα.

Η Καίτη Γκρέυ, η οποία σε περίπου δύο μήνες κλείνει έναν αιώνα ζωής, εμφανίζει βελτιωμένη εικόνα κι όπως είπε ο Νίκος Νικόλιζας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», «μιλάμε για θαύμα. Χθες δε μας έδιναν καμία ελπίδα, γι' αυτό και δεν τη διασωλήνωσαν».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ίδιος ωστόσο εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία της υγείας της τραγουδίστριας, δίνοντας μια άλλη εικόνα. Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή Happy Day, είχε χαρακτηρίσει πολύ κρίσιμη την κατάστασή της, επισημαίνοντας το γεγονός της μεγάλης ηλικίας της και με δεδομένο πως υπέστη κολπική μαρμαρυγή.

Περιγράφοντας μάλιστα πως έζησε τις δραματικές στιγμές, όταν και έσπευσε στο σπίτι της, σημείωσε ότι είχε πέσει σε ληθαργό και αποφασίστηκε να κληθούν οι γιατροί SOS, οι οποίοι και έκριναν την κατάστασή της ως πάρα πολύ σοβαρή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν επιλέγουν τη διασωλήνωση γιατι σε αυτή την περίπτωση θα φύγει από τη ζωή.