ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Διασωληνωμένος 50χρονος δημοτικός σύμβουλος μετά από πτώση σε γκρεμό 10 μέτρων

Χίος: Διασωληνωμένος 50χρονος δημοτικός σύμβουλος μετά από πτώση σε γκρεμό 10 μέτρων

Ο άνδρας για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του και αφού ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική διακομίστηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος 

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» ένας 50χρονος επιχειρηματίας του νησιού και γνωστός δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό ύψους 10 μέτρων ενώ έκανε πεζοπορία μαζί με τη σύζυό του στην Αγία Ερμιόνη.

Ο άνδρας, για άγνωστους λόγους έχασε την ισορροπία του, ενώ βρισκόταν στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να βρεθεί στο γκρεμό. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ανάσυρση και διάσωσή του, ενώ ο 50χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με βαριά τραύματα, μεταξύ των οποίων και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για τις οποίες υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με το chiosin.gr.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Χίου δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ενώ σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα politischios, εξετάζεται η μεταφορά του στην Αθήνα, όταν η κατάστασή του το επιτρέψει.