ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ξηλώθηκαν ακόμη 4 άτομα από το ΑΤ

Άγιοι Ανάργυροι: Ξηλώθηκαν ακόμη 4 άτομα από το ΑΤ

Ακόμη τέσσερις καρατομήσεις στο ΑΤ όπου δολοφονήθηκε ακριβώς απέξω η 28χρονη Κυριακή

Τέσσερις ακόμη αστυνομικοί καρατομήθηκαν από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου ακριβώς απέξω δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος, καρατομήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η κατάθεση του φρουρού... θεατή - Πότε είδε πως η 28χρονη δολοφονήθηκε

Μια νέα αποκάλυψη που προκαλεί οργή φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος σκοπός, ο οποίος είναι καταδικασμένος για πλαστογραφία και δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα (!) μια φορά τον μήνα, ουσιαστικά έβλεπε τον 39χρονο να δολοφονεί την 28χρονη Κυριακή στα 10 μέτρα μπροστά του και απλά κοιτούσε!

Στην κατάθεσή του, όπως ανέφερε το MEGA, είπε: «Ήρθαν στην υπηρεσία μας μια γυναίκα συνοδευόμενη με έναν άνδρα και τους παρέπεμψα στον αξιωματικό υπηρεσίας, επειδή μου είπε πως φοβάται κάποιο άτομο. Άκουσα τον άνδρα που την συνόδευε να λέει 'την σπρώχνει'. Αντίκρισα έναν άνδρα να είναι κολλημένος από πίσω της χωρίς να βλέπω τα χέρια του. Ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα πως είχε ένα μεγάλο μαχαίρι, το οποίο είχε στην πλάτη της, και έπεσε αιμόφυρτη».

Για την ιστορία, ο 48χρονος επενέβη μόνο όταν ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και έπεσε κάτω. Το μόνο που έκανε ήταν να κλωτσήσει το μαχαίρι μακριά από τον δολοφόνο...

«Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ

Παίρνει... κεφάλια η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.