ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: «Με στείλανε στο λογιστή από την Αστυνομία, θα με σκοτώσουν» - Απίστευτο περιστατικό

Κοζάνη: «Με στείλανε στο λογιστή από την Αστυνομία, θα με σκοτώσουν» - Απίστευτο περιστατικό

Αδιανόητα τα όσα καταγγείλει μια γυναίκα στην Κοζάνη

Μια γυναίκα από το Χρώμιο Κοζάνης καταγγέλλει πως πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει κλοπές που γίνονταν στα χωράφια της, ωστόσο εκείνοι - όπως ισχυρίζεται - αδιαφόρησαν και της είπαν να πάει στο λογιστήριο.

Η ζωή της ηλικιωμένης, όπως καταγγέλλει η ίδια, έχει μετατραπεί σε κόλαση από μία ομάδα συγχωριανών της. Την κλέβουν, της κάνουν bullying, την χτυπούν, την έχουν πυροβολήσει.

«Είμαι μία γυναίκα φτωχή. Περνάω έναν Γολγοθά κάθε μέρα από τους κατοίκους του χωριού. Τρέμω από τον φόβο μου μην με σκοτώσουν», είπε η κα Βασιλική στο MEGA.

Στις 8 Μαΐου η ηλικιωμένη πήγε στο τμήμα ασφάλειας Κοζάνης να καταγγείλει συνεχόμενες κλοπές από το χωράφι της. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί την απαξίωσαν χωρίς να την ακούσουν.

«Πήγα στις 8 Μαΐου στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης να πω ότι μου έκλεψαν τους σιδηροπασσάλους στο χωράφι μου και ούτε που με άκουσαν. Μου έδωσαν ένα χαρτί και λένε θα πας στον λογιστή σου να κάνεις τη μήνυση», είπε.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, η κα Βασιλική δέχτηκε επίθεση από συγχωριανό της, ο οποίος την χτύπησε στη γνάθο, με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια της.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Χρωμίου Ευάγγελος Γαμβρέλας διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κας Βασιλικής, αναφέροντας πως πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη.

«Ρεζίλεψαν ένα ολόκληρο χωριό, ένα ειρηνικό και πανέμορφο χωριό. Ευκαιρίες ψάχνουν αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι ανυπόστατα ψεύδη. Ζω καθημερινά στο Χρώμιο, έχω επαφές με τις 60 ψυχές που μένουν στο χωριό», είπε.