Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για τη 17χρονη που έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ - Στο μικροσκόπιο τι συνέβη

Θρήνος για την 17χρονη μαθήτρια που έκανε «βουτιά» θανάτου από γέφυρα του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο
Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για τη 17χρονη που έπεσε από γέφυρα του ΒΟΑΚ - Στο μικροσκόπιο τι συνέβη
1'

Θρήνος στην Κρήτη για τον θάνατο της 17χρονης μαθήτριας που έπεσε από ύψος 50 μέτρων από γέφυρα του ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου όταν η κοπέλα βρέθηκε στο κενό. Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και μετά από δύο ώρες επιχείρησης, μετέφεραν τη σορό της κοπέλας στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αρχές διερευνούν με πολλή προσοχή την υπόθεση με τα ερωτήματα να είναι πολλά για τις συνθήκες που έκανε τη «βουτιά» θανάτου. Έτσι προσπαθούν να βρουν τι συνέβη πριν το τραγικό περιστατικό. Άραγε προηγήθηκε κάποιο περιστατικό στο Λύκειο της κοπέλας καθώς η ίδια έφυγε από το σχολείο με τα πόδια και όχι με το λεωφορείο όπως συνήθιζε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι πριν βρεθεί στο κενό ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και ενώ υπήρξαν και οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Η οικογένεια της 17χρονης απηύθυνε έκκληση μέσω του Creta24, σε όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης μαθήτριας
Creta24

Ετοιμαζόταν να δώσεις Πανελλήνιες - Θα είχε γενέθλια σε λίγες ημέρες

Συγκλονίζουν όσα έγιναν γνωστά για την 17χρονη κοπέλα η οποία ήταν μαθήτρια τρίτης λυκείου και έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της. Το κορίτσι ήταν το μεσαίο παιδί πενταμελούς οικογένειας.

Μάλιστα η μαθήτρια ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις ενώ σε λίγες ημέρες θα είχε και γενέθλια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή