Θεσσαλονίκη: Κλείνει ξανά ο Περιφερειακός απόψε το βράδυ λόγω εργασιών για το Flyover

Τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία - Πώς θα κινούνται τα οχήματα

Θεσσαλονίκη: Κλείνει ξανά ο Περιφερειακός απόψε το βράδυ λόγω εργασιών για το Flyover
INTIME NEWS
Snapshot
  • Απόψε, Δτέρα 18 Μαΐου, από τις 23:00 έως τις 05:00 θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Ανατολικά μεταξύ των κόμβων Κ5 και Κ6.
  • Τα οχήματα από τη Δυτική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό προς Ανατολικά θα εκτρέπονται υποχρεωτικά μέσω της εξόδου προς Σκλαβενίτη και θα κατευθύνονται προς τη Λεωφόρο Στρατού μέσω των οδών Γιάννη Ρίτσου και Θησέως.
  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό προς Ανατολικά από τη ράμπα εισόδου κοντά στα Νοσοκομεία.
  • Οι οδηγοί καλούνται να τηρούν τις πινακίδες σήμανσης και να είναι προσεκτικοί για την αποφυγή ατυχημάτων και κυκλοφοριακών συμφόρησεων.
  • Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και συνεργασία των πολιτών κατά τη διάρκεια των εργασιών για το Flyover.
Snapshot powered by AI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν απόψε Δευτέρα (18/5), στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών για το Flyover.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τροχαία Θεσσαλονίκης, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ5 (Παπαγεωργίου) και Κ6 (Μετεώρων).

Τα οχήματα που κινούνται από το κύριο ρεύμα πορείας της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού (ρεύμα προς Ανατολικά) θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο προς Σκλαβενίτη (Ευκαρπία) και θα κατευθύνονται μέσω του Κόμβου Σκλαβενίτη, Γιάννη Ρίτσου και Θησέως προς τη Λεωφόρο Στρατού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας:

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα (18/05/2026) κατά τις ώρες 23:00΄ έως 05:00΄ της επομένης, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός κυκλοφορίας στην Ανατολική Εσωτερική Περιφερειακή Οδό, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ5 (Παπαγεωργίου) και Κ6 (Μετεώρων).

Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά (οχήματα διερχόμενα από ΤΙΤΑΝ), στο ύψος του Κλάδου εξόδου προς Ευκαρπία (Δημοτικό Γήπεδο). Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται από τον Κλάδο Εξόδου προς Ευκαρπία και με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση μέσω του κέντρου πόλης (ενδεικτικά μέσω της Λεωφόρου Στρατού).

Τα οχήματα που κινούνται από το κύριο ρεύμα πορείας της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής οδού (ρεύμα προς Ανατολικά) θα εκτρέπονται υποχρεωτικά στην έξοδο προς Σκλαβενίτη (Ευκαρπία) και θα κατευθύνονται μέσω του Κόμβου Σκλαβενίτη, Γιάννη Ρίτσου και Θησέως προς τη Λεωφόρο Στρατού.

Επισημαίνεται ότι δεν θα διεξάγεται η είσοδος των οχημάτων προς την Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (ρεύμα πορείας προς Ανατολικά) από την ράμπα εισόδου που βρίσκεται στο ύψος των Νοσοκομείων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή